Testosteronmangel påvirker dit sædtal, din frugtbarhed, din sexlyst og din rejsning negativt.

Lavt testosteron er den største potensdræber og en af de mest almindelige årsager til rejsningsbesvær.

“Lavt testosteron er den største potensdræber og en af de mest almindelige årsager til rejsningsbesvær”
Derdover fortæller forskningen os, at mænd der lider af testosteronmangel har en højere risiko for at få andre alvorlige lidelser og sygdomme såsom fx. depression, diabetes, knogleskørhed, hjerte-kar-sygdom og alzeimers. Da testosteron påvirker så mange funktioner i kroppen, kan faldende niveauer medføre betydelige fysiske og følelsesmæssige forandringer.

Men hvordan ved du om du har testosteronmangel og hvad er advarselssignalerne?

Har du testosteronmangel?

Hvis du oplever noget af følgende er det sandsynligt at du har lavt testosteron:

1) Lav sexlyst
Testosteron er det der giver dig dit sexdrive. Så enkelt er det. Mangler du testosteron har du ikke særlig lyst til sex og kan ikke have sex særlig længe før du mister listen.

2) Rejsningsproblemer
Hvis du ikke har nok testosteron går det ud over din evne til at få rejsning. Du er enten ikke hård nok. længe nok. Eller rejsningen svigter helt. Med tiden oplever man også at morgenerektionen udebliver – og det er faktisk vigtigt for penis sundhed at man har erektion i løbet af natten.

3) Træthed
Mænd med lavt testosteron føler sig oftere trætte og mentalt uoplagte. Hvis du ofte føler dig helt afladet for energi og ikke rigtig gider noget, kan lave testosteronniveauer være en mulig årsag.

4) Manglende drive
Udover at føle sig træt og tung kan mænd med lavt testosteron miste deres ambitioner, drive, entusiasme, motivation og evne til at tage initiativ.

“Mangler du testosteron har du ikke særlig lyst til sex og kan ikke have sex særlig længe før du mister lysten”
5) Svingende humør
Når testosteron niveauerne går ned får du lettere til depression. Du føler måske at du mangler din tidligere livsgnist og din hukommelse og dine koncentrationsevner vil også falde.

6) Irritabilitet
Er du sur og gnaven? Irritabilitet hos mænd kan faktisk være tegn på lavt testosteron. Når dine testosteronniveauer er sunde lader du dig ikke irritere af småting og har lettere ved at opretholæde entusiasme og et godt humør.

7) Reduceret muskelmasse
når testosteron falder oplever du et tab af muskelmasse eller at du ikke føler dig helt så fysisk stærk som du plejer. Hvordan føles din muskelmasse? Har du fået smallere lår og tyndere arme eller ben end du har haft før? Har du mistet styrke selvom du hverken træner mere eller mindre end du plejer?

8) Mere kropsfedt
Lavt testosteron fører ikke blot til reduceret muskelmasse, men også til øget kropsfedt. Denne type fedtaflejringer sætter sig specifikke steder på kroppen og giver typisk kærlighedshåndtag, stor mave og “mande bryster”.

Kan du selv styrke testosteron

Det er forholdsvis let og hurtigt at få sine testosteronniveauer til at stige. Hvis du er overvægtig og spiser usundt kræver det en stor indsats. For de fleste mænd er det nok at tweake dine kostvaner. Du skal derudover dyrke den rette form for motion (kort, højintensiv træning) samt evt. tage supplerende kosttilskud På den måde kan reltivt SIMPELT selv gøre en KÆMPE forskel i dine testosteronniveauer.

Hvis du derudover også bakker op om processen med bækkenbundstræning, penisøvelser og psykologiske/maskulinitets øvelser, der altsammen hjælper dig til at hæve din testosteronniveauer fra forskellige vinkler, styrke din penis sundhed og din resjning- vil du være godt på vej:
 • Din sexlyst vender tilbage
 • Din erektion bliver stærk
 • Trætheden og uoplagtheden forsvinder
 • Du får mere energi
 • Din ambition, entusiasme og drive vender tilbage
 • Dit følelsesliv bliver mere stabilt, og du vil opleve langt færre følelsesmæssige udsving
 • Du får mere muskelmasse og en mere maskulin kropsform
 • Du kommer af med mavefedt og mandebryster

PowerPOTENS Programmet

Den nemmeste måde at komme tilbage på sporet er gennem et trin for trin system der guider dig gennem alle de mest effektive teknikker og metoder til at styrke testosteron, få en højere sexlyst og en stærk og viril rejsning. Gennem de sidste flere år har jeg researchet i viden om mænds potens, seksuelle sundhed, hormonniveauer mm. I Power Potens har jeg samlet det hele i et trin for trin system som viser dig hvordan du kommer i mål og får en stærk og viril rejsning og en høj sexlyst tilbage.

Uge for uge får du taget effektive skridt mod at styrke din maskuline sundhed og laver de præcise livsstilsændringer der skal til.

Samtidig følger du et dagligt træningsprogram med bl.a. bækkenbundstræning, penisøvelser, potens yoga, tantriske teknikker for potensens samt en daglig “anti-stress” afspænding og meget mere.

Hvordan tilmelder jeg mig powerpotens?

Du klikker på knappen og melder dig til online kurset hvorefter du føres til en paypal side. Efter betaling bliver du ført til medlemssiden hvorfra du kan downloade alle dine materialer, se træningsvideo og ugentlige videolektioner.
 • Alt er online og tilgængeligt som video, mp3 eller manual (pdf)
 • Du kan tage kurset lige når du vil og følge med i dit eget tempo.
 • Hvis du fortryder kan du inden for de første 30 dage få alle dine penge retur. Dette er min personlige garanti til dig. Alt det kræver er at du skriver en mail og vedlægger kvitteringen fra paypal.


==> KLIK HER OG CHECK POWER POTENS PROGRAMMET UD <==