De fleste mænd tror at detox er noget kvinder gør for at få smuk hud og tabe sig – og absolut ikke noget for rigtige mænd.

Men detox kan faktisk vise sig at være det allervigtigste skridt du kan tage for din maskuline sundhed og potens.

Læs videre og lær hvorfor detox kan være den afgørende faktor i at bevare et sundt sexdrive, en stærk rejsning og et højt testosterontal – på en helt naturlig måde…

Detox for større potens og testosteron

De fleste ved at et højt testosterontal er vigtigt som mand. At uden et sundt testosteronniveau kan du ikke få rejsning, du har ingen sexlyst og du har intet drive.

“De fleste mænd tror at detox er noget kvinder gør for at få smuk hud og tabe sig – og absolut ikke noget for rigtige mænd.”
Vi mænd har både østrogen og testosteron i kroppen. Men det skal være i det rette forhold. Som mænd har vi langt mere testosteron end østrogen, mens kvinder har langt mere østrogen end testosteron.

Når vores hormoner er i balance fungerer vores krop, vores psyke og vores sexliv optimalt.

Hvad har din lever med potens at gøre?

Lever og nyrer er vores indre rensningsorganer og de står for at udrense brugte østrogener og kemiske giftstoffer ud af din krop. Alle hormoner skal enten udskilles eller genanvendes af kroppen. Bliver de ikke det ophober de sig i blodbanen og forskubber hormonbalancen. De kemiske østrogener nedbryder din krops naturlige testosteron og udover at påvirke potens og sexlyst negativt, så har det en masse skadelige vikrninger for dit helbred.

“Har du mandebryster? Så er det et tegn om at du har lavt testosteron”
Mænd med leverskader udvikler fx. bryster fordi det overskydende østrogen ikke udskilles. Har du tendens til mandebryster, er det et tegn om at du har forhøjet niveauer af kemiske østrogener i kroppen – og dermed også lavt testosteron – da østrogenerne nedbryder testosteron i kroppen.

Men selvom du ikke har den slags synlige effekter af forhøjet østrogen, kan du få stort udbytte af detox. Selv små ubalancer i dine hormoner og nedsat funktion af dine indre rensnings organer kan medvirke til at nedsætte din potens og sexlyst betydeligt.

Detox hjælper dig af med brugte hormoner

Når lever og nyrer fungerer optimalt kan de udskille overskydende østrogener fra din krop så du kan bevare din naturlige testosteron intakt.

Problemet er at de er konstant på overarbejde fordi der er mange skadelige østrogenlignende stoffer i vores miljø.

Samtidigt belaster overvægt, usund mad og et dårligt fungerende tarmsystem leveren i dens arbejde. Nyrerne er også med til at afgifte kroppen og renser ca. 200 liter blod i døgnet, og frafiltrerer bl.a urinsyre, kemikalierester fra miljøet og medicinrester.

Hvis du detoxer regelmæssigt hjælper du dine organer med at fungere optimalt, og derfor er detox en effektiv måde at begrænse skaderne af overskydende østrogen, så en sund hormonbalance med et højt testosterontal og sædtal kan genoprettes.

Simple detoxkure du kan lave derhjemme

Detox er de snere år blevet et buzzword indenfor helseverdenen. Og mange detoxprogrammer bliver solgt på markedet for flere tusinde kroner. Men det er der ingen grund til at investere i når du kan komme rigtig langt med simple metoder som du kan lave derhjemme.

Detox programmet i Power Potens er sammensat af de de mest effektive metoder som specifikt går ind og renser og styrker de organer der har indflydelse på din maskuline hormonbalance.

“Detox programmet i Power Potens er sammensat af de de mest effektive metoder som specifikt går ind og renser og styrker de organer der har indflydelse på din maskuline hormonbalance”
Vi starter med nyredetox, lever detox og fordøjelses detox. Herefter kan du lave den super simple, men ekstremt effektive “nitrogenoxid kur”.

Stoffet nitrogenoxid er nødvendigt for en hård rejsning. Mange mænd har et lavt niveau af dette stof i kroppen, med det resultat at rejsningen falder eller bliver for blød til at man kan gennemføre samlejet. Med nitrogenoxidkuren vil du optimere dine niveauer og igen opleve en stærk rejsning.

Hvem kan lave detox?

Detox er et must for mænd der vil styrke deres rejsning naturligt. Er du over 40 år bør du foretage mindst en årlig detox af minimum lever, nyre og fordøjelse. Er du under 40 år og vil gerne forebygge helbredsproblemer og potensproblemer på længere sigt, og vil du generelt gerne styrke dit testosteronniveau på en helt naturlig måde – så er detox også for dig.

Alle der er almindeligt sunde og raske kan udføre detox, og de metoder du bliver undervist i, i Power Potens er 100% sikre. Hvis du tager medicin som du ikke kan undvære i en halv dag skal du først spørge din læge om du kan udføre detox.
I Power Potens 12 ugers online kurset kommer vi mere ind på detox for at få rejsningen tilbage:

==> KLIK HER OG CHECK POWER POTENS PROGRAMMET UD <==