PowerPOTENS - hjælper dig til at få din rejsning tilbage på fuld styrke

En del af manacademy.dk – vi har over 6 års erfaring med at undervise mænd om seksuel energi flow og har en bred vifte af online produkter og personlig coaching

Online programmer

Power POTENS er en del af manacademy.dk. Vi tilbyder en bred vifte af programmer for mænd indenfor seksualitet og selvudvikling.

Seksuel energi

Vores produkter hjælper til at skabe bevidsthed omkring den “seksuelle energi” – den mest kraftfulde energi i vores væsen. At kunne tappe ind i denne energi leder til en bred vifte af foredele inden for krop, sind og ånd.

Metoder og teknikker

Vi tilbyder nogle af de mest avancerede teknikker baseret på anatomilære og sexologi og inspireret af den oldgamle visdom fra Tao og Tantra.

Support

Skriv os en email til webmaster@tantracure.com og vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.
VORES BAGGRUND I de sidste 6 år har vi oplevet en kæmpe fremgang – både på det danske, men også det internationale marked. Vi har over 20 års erfaring med at formidle Tantra og har en kæmpe mængde viden indenfor tantra, sexologi, coaching, terapi og personlig udvikling og er glade for at give denne viden videre.
  • Kundetilfredshed 98%
  • Kunder positive resultater 90%

%

VI LØSER ET STORT PROBLEM!

Statistikken fortæller os at når mænd runder de 40 så er der lige så stor en procent del som alderen der lider af rejsningsproblemer. Dvs 40% for 40 årige mænd, 41% for 41 årige mænd osv.

Dette kan ikke være en overraskelse når man tænker over det faktum at de fleste mænd IKKE LÆRER NOGET SOM HELST OMKRING SEKSUALITET I SKOLEN! Vi har alle modtaget en basal viden om seksuel anatomi og præventionsmidler – men vi har ikke lært noget om hvordan vi som mænd kan lære at opretholde en sund potens. At vide hvordan man kontrollerer den seksuelle energi er en essentiel del af en mands helbred og velbefindende. Det er derfor at vi her på PowerPOTENS underviser mænd om hormoner, kost, motion, psykiske issues og de mest kraftfulde teknikker fra Tao og Tantra.

Vores vision

Vi vil skabe en revolution i den måde som folk ser seksualitet.

Vi underviser mænd i at omfavne, bruge og kontrollere den seksuelle energi – at få mere viden omkring anatomi og psykologi – og at bruge den seksuelle energi som en metode der skaber personlig udvikling og åndelig vækst.

PowerPOTENS er en unik træningssystem baseret på de mest kraftfulde teknikker fra videnskaben, Taoismen og Tantra. Det bedste fra øst og vest.

Vores mission

Det er vores mission at blive verdens førende skole indenfor seksuel stamina træning for mænd.

PowerPOTENS er en del af Man Academy og vi har en bred vifte af kurser og produkter til mænd inden for forskellige områder: erektil dysfunktion, porno afhængighed, maskulin selvtillid, tantra for par mm.

Om sexolog, tantralærer og mandecoach Hans Hvass

MIN PERSONLIGE REJSE

Siden 2011 har jeg hjulpet tusindvis af mænd i Danmark og udlandet til at styrke deres seksuelle stamina.

Jeg har samlet de mest kraftfulde teknikker der findes i et effektivt træningsprogram, der giver gode resultater uanset om du blot gerne vil styrke din rejsning eller decideret lider af impotens. Metoderne har afsæt i tantra, taoisme, moderne sexologi og nyeste i forskning i mænds hormoner og potens.

Det har været en fascinerende rejse hvor jeg selv har modtaget vejledning fra nogle af verdens førende eksperter i urologi,tantra, taoisme og sexologi – og hvor jeg har opdaget ESSENTIELLE NØGLER til at mestre sin seksuelle energi og opnå super seksuel stamina.

Disse erfaringer giver jeg nu videre til dig.