I går da jeg var ude at løbe så jeg en hel masse mænd komme cyklende forbi mig. De havde alle det fulde udstyr – hjelme, cykelbukser, super flotte cykler.

Og hvem kan klandre dem. Det er forår, vejret er smukt, og det er godt at komme ud og få noget motion. Dog kunne jeg ikke lade være med at tænke på noget som rigtig mange mænd IKKE VED!

Undersøgelser har vist at det at cykle kan være en årsag til ED. Det kan virke lidt underligt, men når man cykler kan man skade kønsorganerne, grundet det pres der bliver lagt på mellemkødet.

Når man sidder på sadlen, er der mindre blodflow til penis.En mand som sidder på sadlen mens han cykler, lægger det meste af hans vægt på hovedarterien der fører blod til penis, hvilket bremser blodtilførslen.

Forskerne anbefaler mænd, især store tunge mænd, ikke at cykle i lange perioder, idet det kan forøge risikoen for at få ED. Mænd der cykler i lang tid ad gangen, såsom profesionelle eller semi-pro cykleryttere, kan også danne en blodproplignende formation i arterien – også selvom de er slanke, unge og i god form.

Det kan du gøre:

Det kan anbefales at få en “snudeløs cykelsaddel” der ikke lægger pres på mellemkødet, og som tillader at du hviler din vægt på sidde benene i stedet. Den type sadel er udviklet på baggrund af moderne forskning som har vist at almindelige cykelsadler kan fremprovokere ED.

Se fx følgende webside: http://www.thecomfortseat.com/

Så hvis du cykler meget, som der er mange mænd der gør i 40’erne og 50’erne – og også har oplevet problemer med potensen, så skal du måske gøre dig nogle overvejelser omkring hvordan du bedre kan beskytte “dit gear”.

NYHED: KOM FORÅRET I MØDE med super power POTENS!


Vi holder udsalg til den 3.maj 2017 hvor du kan få hele PowerPOTENS systemet til kun 1997kr,- PowerPOTENS er verdens førende online potenstræning for mænd - med timevis af træningsvideo, effektive øvelser og manualer. Designet til at hjælpe dig få din rejsning tilbage i top form.